Løsninger

Kontakt oss

Whatif AS og Sureway AS

Seljestadveien 30

9408 Harstad, Noway

Tel: 95216433

E-post: support@whatif.as

Følg oss

  • Facebook - Hvit Circle
  • Facebook - Hvit Circle
  • Linkedin - Hvit Circle
  • Linkedin - Hvit Circle

Sureway

Whatif

Sureway 

Whatif

© 2019 by Whatif AS, Sureway AS og Wramble AS.

Sjekk alt med  CoverYa

CoverYa fungerer sømløst mellom mobil og web og benyttes til sikker jobbanalyse, kartlegging, revisjon, kontroll etc. - alt det som skal dokumenteres. Med CoverYa har du alle sjekklister og rapporter i EN løsning.

CoverYa er en app for sjekklister, sikker jobb analyser inspeksjoner, revisjoner, risikovurderinger og avvik, kort sagt alt som skal dokumenteres i virksomheten.

 

CoverYa fungerer sømløst mellom arbeidssted og kontor, mellom mobil, nettbrett og web. I CoverYa har du alle sjekklister og rapporter på ett sted.

placeit (10).png

Moderne funksjoner

I CoverYa krysser du av, legger inn tekst, bilder, video, vedlegg, Excel-filer samt tiltak. Rapporter genereres automatisk, på sekundet.

CoverYa9.png

Alltid oppdatert

Med CoverYa er alle oppdatert hele tiden, jobber som utføres i felten oppdateres i real-time på kontoret. Med CoverYa møter dere myndighetenes krav på en enkel og brukervennlig måte.

coverya3.png

Alt på ETT sted

Med CoverYa har dere alle maler på ett sted og alle rapporter på ett sted, noe som forenkler og forebygger rot i dokumentasjonen.

coverya5.png

Sjekklistebibliotek

I CoverYa deler mange brukere på malene til sjekklister, risikovurderinger etc. Vi deler disse videre i et globalt bibliotek som alle brukere har tilgang på.

coverya6.png

Null papir

Med CoverYa har dere 0 papir, dog dere kan skrive ut og sende PDF versjoner av rapportene.

Styr alt selv

I CoverYa legger dere selv til brukere, og bestemmer hva de skal ha tilgang til. Dere kan organisere løsningen i avdelinger, prosjekter etc.